“What’s for me?”

Ma bucur de ceva timp renovand un apartament. Ma bucur pentru ca e o oportunitate sa fii singur cu tine insuti atata timp si mintea sa fie odihnita, nedistrasa in activitati “intelectuale”.

In timp ce lucram, o melodie random de pe youtube incepuse asa “What’s for me?” .. blah blah .. si m-a lovit un trigger, la o intrebare mai adanca pe care mi-am mai pus-o dar am fost facut sa o uit .. de ce scriu aici? De ce fac asta la nivel de centru? Si mi-am dat seama ca din frica/egoism … nu vreau sa ma uit atunci cand va veni schimbarea … imi las tot felul de triggere care uneori nu au sens dar sper ca ma vor trezi la un moment dat.

In timp ce scriam aceste linii si paragraful de mai sus, am avut o cadere in vis-aberatie, mi se intampla recent parca in paralel, ca si cum ar mai fi un supervisor activ. E confuz rau de tot, e o alunecare care ma sperie. Ciclul cu somnul e iarasi pe partea descendenta, a ajuns mult mai repede aici fata de data trecuta. Azi noapte, simt ca e ceva fizic de data asta, am fost amortit .. pe orice parte stateam, in cateva minute imi amorteau ori membrele superioare, ori cele inferioare ori ambele + o slabiciune fizica incat vointa de a ma misca a fost mult mai slaba decat slabiciunea in sinea ei.

Incep sa o iau pe aratura si sa nu mai aiba noima formularile din cap .. asa ca o sa ma opresc aici cu scrisul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.